Seniorky dostali darček na želanie – pánsky striptíz

V domove seniorov v Česku mali to, čo nikde inde – pánsky striptíz. Postarali sa o to Ježiškove vnúčatá, teda projekt Českého rozhlasu, ktorý spája seniorov v domovoch s darcami, ktorí im na vlastné náklady plnia priania.

31.12.2018 06:00
striptiz, chlap, domov seniorov, Česko Foto:
Seniorky sa na vystúpení tanečníka zabavili.
debata (1)

Želania seniorov bývajú rôzne, často netradičné, ako tento posledný nápad senioriek z Orlovej na Karvinsku. Veľmi si priali zažiť atmosféru pánskeho striptízu s urasteným svalovcom.

Keďže sú odkázané na vozík, stalo sa tak priamo v ich domove. Pánska návšteva im spestrila koniec roka.

Ako informoval Český rozhlas v článku na svojej internetovej stránke, v sále Domova pre seniorov Sliezskej humanity v Orlovej sa naposledy hralo na zobcovej flaute. Teraz ju vystriedala veľká reprobedňa, z ktorej znela hudba počas vystúpenia striptéra.

„Cítim sa úplne v pohode, toto publikum je najlepšie,“ povedal striptér Rocky pre Český rozhlas. „Kedysi som robil pre pani, ktorá mala 90 rokov, takže toto je omladina,“ usmieval sa.

Pozvať striptéra vymysleli seniorky – kamarátky, pani Eva a Viera, ktoré to však nechcú priznať. Počas vystúpenia väčšina publika sprvu ostýchavo klopila zrak, neskôr sa však osmelili, dokonca tanečníka aj potľapkali.

Všetky sa zhodli, že takéto Vianoce v domove ešte nemali.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #striptíz #voľný čas #seniori #zábava #domovy pre seniorov