Areál kúpaliska bude otvorený aj v zime

Prírodné kúpalisko v Kamennom mlyne v Trnave, ktorého areál dnes otvárajú, bude verejnosti prístupný aj mimo letnej sezóny. Obľúbené oddychové priestory v rekreačnej zóne mesta budú opäť sprístupnené mimo leta, denne od 8. do 16. hodiny.

10.11.2018 14:00
kamenný mlyn, trnava, amfiteáter, chránené... Foto:
Amfiteáter na Kamennom mlyne v Trnave.
debata

Správa kultúrnych a športových zariadení mesta tak rozhodla aj na základe občianskych podnetov. Trnavčania sa sťažovali, že kúpalisko bývalo na jeseň a zimu zatvorené, ľudia si mohli posedieť na lavičkách. Po posledných úpravách tam pribudlo aj detské ihrisko, ktoré malo zostať po lete za plotom deťom a rodičom nedostupné. Teraz ho bude možné opäť navštevovať.

Kúpalisko v Kamennom mlyne má po viac ako dvoch desaťročiach od tohto roku opätovne v správe mesto Trnava, keď ukončilo pre nespokojnosť nájom súkromnému podnikateľovi. Do areálu investuje prostriedky, k tejto sezóne sa napríklad robil nový náter dna bazéna, pribudli služby a voľnočasové priestory. Trnavské prírodné kúpalisko v Kamennom mlyne bolo postavené v 70. rokoch a má jeden z najväčších bazénov na Slovensku s viac ako 6277 m2 vodnej plochy. Jeho kapacita je 2200 osôb.

debata chyba
Viac na túto tému: #Trnava #oddych #voľný čas seniorov