V Trnave otvárajú vínne pivnice

V sobotu otvárajú Trnavčania vínne pivnice. Návštevníkov pozývajú na Deň vínnych pivníc, ku ktorému pripravili aj sprievodný program vrátane eko-aktivít pre deti.

18.10.2018 14:00
Otvorene vinne pivnice  3 Foto:
Na Dni vínnych pivníc svoje víno predstaví 60 vinárov.
debata

O jednej popoludní sa v Trnave otvorí 33 pivníc medzi hradbami mesta, v ktorých všetci držitelia vínnych pasov budú môcť ochutnať to najlepšie víno. Svoje produkty predstaví 60 vinárov zo Slovenska a Moravy. Na zajedanie budú pripravené typické pochúťky – rôzne údeniny a kvalitné syry.

O zábavu sa postarajú skupiny Gypsy elegance – naši susedia z Námestia sv. Mikuláša či Libido. Pestrá zmes balkánskych, cigánskych a židovských melódií sa bude niesť centrom Trnavy vďaka koncertu San Borondon Cyclo Fanfaria. V závere programu sa predvedie u detí obľúbený hudobník Pánko.

Deti môžu uvidieť bábkovú hru o veľkom putovaní malej veľryby či náučnú rozprávku o triedení odpadu a vynášaní smetí. Ďalšie zábavné eko-aktivity pre deti budú pripravené počas celého dňa v ekologickej zóne. Priamo na rínku si tiež budú môcť vyrobiť svojho tekvicového strašiaka.
debata chyba
Viac na túto tému: #zábava #degustácia #sprievodný program #vínne pivnice