Koncert, petang či Nordic Walking. Bezplatné podujatia pre seniorov

Nezisková organizácia Stále dobrí organizuje pre seniorov z Bratislavy a okolia viacero aktivít. Na všetky je voľný vstup.

28.05.2018 13:14
dôchodca, dôchodkyňa, senior, dôchodok, les Foto:
Ilustračné foto.
debata

5. a 11. júna sa na Kuchajde uskutoční druhý kurz Nordic walking. Počas troch hodín prevedie akreditovaná inštruktorka Nordic Walking Mgr. Anna Lineková záujemcov tým najdôležitejším pre základ techniky práce s paličkami. Návštevníkov čaká trošku teórie, ale predovšetkým veľa cvičení. Oba kurzy začnú ráno o deviatej.

12. júna sa o 15.15 hodine uskutoční prednáška s názvom Zápcha, čo robiť a čomu sa vyhnúť. Prednáška je súčasťou pravidelného cyklu v Dome Quo Vadis na Hurbanovom námestí 1 v Bratislave. Ako predchádzať zápche, poprípade ako si s ňou poradiť príde porozprávať MUDr. Alexandra Frolkovičová.

Všetci aktívni seniori si môžu 19. júna o 16.30 hodine prísť na Kuchajdu vyskúšať petang. Táto stará francúzska hra sľubuje trávenie príjemných chvíľ na čerstvom vzduchu a tréning koncentrácie a taktiky. K dispozícii budú tri sady hracích gúľ, záujemcom tak stačí prísť a priniesť si dobrú náladu.

V Café Berlinka v Slovenskej národnej galérii sa bude 26. júna o 17.00 hodine konať „Hudobný život“ s Jánom Vyhnánkom a klasickou hudbou v podaní elitného huslistu Juraja Tomku z Mucha Quartet.

debata chyba
Viac na túto tému: #voľný čas #seniori #petang #Nordic walking