Ideme do finále: Rozprávajme sa! Vyhrajte s denníkom Pravda

Inšpirujúce, veselé, ale aj poučné, také sú príbehy, o ktoré sa s nami podelili naši seniori v novej súťaži Pravdy - ROZPRÁVAJME SA. Veľkú súťaž príbehov zo života nájdete už štvrtý týždeň na webe seniori.pravda.sk. Dnes sa začína finále.

25.10.2017 00:00
súťaž, rozprávajme sa
Každý týždeň spomedzi hlasujúcich vyžrebujeme pätnástich, ktorým rozdelíme ceny v celkovej hodnote 700 eur.
debata (2)

Najviac SMS hlasov v 3. kole získala Soňa Krešneová, ktorá porozprávala o tom, ako doma namiesto mačky chovali líšku. Druhé miesto obsadil Pavol Chrenka s historkami zo zubárskej praxe. Tretiu priečku si vybojoval František Varga so spomienkou na prvú návštevu Rakúska.

Príbehy týchto troch súťažiacich postupujú do finále, ktoré sa začína už dnes. Spolu s nimi zabojujú o celkové víťazstvo aj postupujúci z prvých dvoch kôl. Z 1. kola postúpili: Mária Hagarová (spomínala na odmeňovanie v práci), bytový architekt Ľubomír Nikolíni (ako sa rodí karikatúra), záhradníčka Alena Teslíková (bodovala s historkami o úteku za Winnetouom či o ostrihaní na zmrzlinu). V 2. kole uspeli: Anna Solanová (príbeh o tom, ako babka jej bratovi namiesto lekvárom namazala chlieb kolomažou), Mária Mlynarčíková (spomínala na pobyt v kúpeľoch, keď jej v bazéne spadli bikiny), Anna Vagnerová (poučila nás o tom, že pred divadelným predstavením nie je dobré jesť sóju).

Do finále postupujú autori príbehov:

z 1. kola: Mária Hagarová, Ľubomír Nikolíni, Alena Teslíková.

z 2. kola: Anna Solanová, Mária Mlynarčíková, Anna Vagnerová

z 3. kola: Soňa Krešneová, Pavol Chrenka, František Varga

Oddnes teda môžete spomedzi týchto deviatich rozprávačov vybrať SMS hlasovaním vo finále celkového víťaza, ktorý vyhrá 400 eur. Ten, koho vyberiete na druhé miesto, získa 300 eur. Rozprávač tretieho najlepšieho príbehu dostane 200 eur.

Skvelé ceny čakajú i na hlasujúcich. Aj vo finálový týždeň spomedzi nich vyžrebujeme pätnástich, ktorým rozdelíme ceny v celkovej hodnote 700 eur. Vyhrať môžete nákupné poukážky do Kauflandu v hodnote 70 eur, kávovary Tchibo, naparovacie žehličky Beko, balíčky výživových doplnkov Vidawell či kolekciu DVD od spoločnosti Abecedy. Mená 15 výhercov z 3. kola zverejňujeme v tabuľke.

Hlasovanie sa tentoraz končí až v stredu – 1. novembra o polnoci. Výsledky finále – mená celkového víťaza a výhercov striebornej a bronzovej priečky – i mená 15 výhercov spomedzi hlasujúcich zverejníme v Pravde v piatok 3. novembra.

15 cien v celkovej hodnote 700 eur pre SMS hlasujúcich získavajú:

3× nákupná poukážka Kaufland:

Anna Aibeková, Bratislava
Oľga Rybanská, Bošany
Janka Sláviková, Beluša

3× kávovar Tchibo:

Alena Nguyenová, Sereď
Martin Hajnovič, Topoľčany
Michal Adamec, Martin

3× naparovacia žehlička Beko:

Anna Varšaniková, Michalovce
Jana Korcová, Banská Bystrica,
Zuzana Kačkovičová, Maňa

3× balíčky výživových doplnkov Vidawell:

Martina Kollárová, Nitra
Marián Kupca, Hronské Kľačany,
Alžbeta Božíková, Trstená

3× DVD od spoločnosti Abecedy:

Dana Foltánová, Horné Vestenice
Ema Fuchsová, Skalica
Gizka Kulichová, Kolárovo

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #seniori #rozprávajme sa