Vyhrajte s denníkom Pravda ceny v hodnote 700 eur

Inšpirujúce, veselé, ale aj poučné. Také sú príbehy, o ktoré sa s nami podelili naši seniori v novej súťaži Pravdy - ROZPRÁVAJME SA. V stredu sa začína 3. kolo.

18.10.2017 00:00
súťaž, rozprávajme sa
Každý týždeň spomedzi hlasujúcich vyžrebujeme pätnástich, ktorým rozdelíme ceny v celkovej hodnote 700 eur.
debata

Najviac SMS hlasov v druhom kole získala Anna Solanová s príbehom, ako babka jej bratovi namiesto lekváru dala na chlieb kolomaž. Druhé miesto obsadila Mária Mlynarčíková, ktorá rozprávala o tom, ako jej v bazéne spadli bikiny. Len o jeden hlas menej získala Anna Vagnerová, ktorá nás poučila o tom, že pred divadelným predstavením nie je dobré jesť sóju.

Príbehy týchto troch súťažiacich postupujú do finále, ktoré sa začne v stredu 25. októbra. V ňom vyberiete opäť SMS hlasovaním celkového víťaza, ktorý vyhrá 400 eur. Ten, kto skončí na druhom mieste, získa 300 eur. Rozprávač tretieho najlepšieho príbehu dostane 200 eur.

Do finále postupujú autori príbehov:

z 1. kola: Mária Hagarová, Ľubomír Nikolíni, Alena Teslíková.

z 2. kola: Anna Solanová, Mária Mlynarčíková, Anna Vagnerová

Skvelé ceny čakajú aj na hlasujúcich. Každý týždeň spomedzi nich vyžrebujeme pätnástich. Rozdelíme im ceny v celkovej hodnote 700 eur. Vyhrať môžete nákupné poukážky do Kauflandu v hodnote 70 eur, kávovary Tchibo, naparovacie žehličky Beko, balíčky výživových doplnkov Vidawell či kolekciu DVD od spoločnosti Abecedy. Mená 15 výhercov z druhého kola zverejňujeme v tabuľke.

V treťom kole sa rozprávame so siedmimi seniormi v hoteli Hviezda v Prievidzi, kde sa penzisti pravidelne stretávajú raz do týždňa. Súťažia: predseda MsNV v Prievidzi Michal Krajčík, zakladateľ a riaditeľ ENO Nováky Vincent Sestrienka, chemik potravinár Teodor Mojžiš, pracovníčka v nábytkárstve Soňa Krešneová, pracovník v štátnej správe Peter Kutiš, poľnohospodár v štátnej správe František Varga a stomatológ Pavol Chrenka. Všetky historky zozbieral a nakrútil na video po celom Slovensku režisér Eduard Gürtler.

Hlasovanie sa končí o týždeň v pondelok o polnoci. Priebežné výsledky jednotlivých kôl a mená 15 výhercov spomedzi hlasujúcich zverejňujeme vždy nasledujúcu stredu. Prvé tri týždne hlasujúci vyberajú po tri zo siedmich videí. Po troch týždňoch teda budeme poznať deväť postupujúcich, ktorí získali najviac SMS hlasov v jednotlivých kolách. Štvrtý týždeň bude finálový.

15 cien v celkovej hodnote 700 eur pre SMS hlasujúcich získavajú:

3× nákupná poukážka Kaufland:

Jana Fuchsiová, Skalica
Ján Hirjak, Lučenec
Dana Hradecká, Nitra

3× kávovar Tchibo:

Marek Baczingal, Dubnica nad Váhom
Marta Pastoriková, Bratislava
Peter Kulich, Kolárovo

3× naparovacia žehlička Beko:

Janka Sláviková, Beluša
Viera Žabáková, Bratislava
Alžbeta Božíková, Trstená

3× balíčky výživových doplnkov Vidawell:

Blažena Langová, Bratislava
Vojtech Valkovský, Spišská Stará Ves
Mária Drobná, Bratislava

3× DVD od spoločnosti Abecedy:

Juraj Richnak, Bratislava
Daniela Žiačiková, Púchov
Zuzana Gažíková, Valašská Belá

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seniori #rozprávajme sa